Melth Gallery

Concept Melth Gallery

Am creat Melth Design într-o vreme în care casele deveniseră fortărețe în calea unui invadator periculos și invizibil. Și în timp ce dormitoarele și bucătăriile se transformau în birouri și restaurante, iar sufrageriile în locuri de joacă și săli de sport, baia rămăsese ultimul sanctuar al intimității și al întâlnirii cu cel mai sincer tu.

Ne-am dorit de la bun început ca spațiul acesta să devină o încăpere pe măsura personalității celui care o deține, să ajungă să-l reprezinte întru totul. Am constatat că acest lucru presupune ca uneori baia să fie o avangardă a luxului, o operă de artă per se, ce prinde viață în jurul unor obiecte sanitare aparte create de designeri de renume.

Însă, înainte de ajunge în spațiile personale, piesele de colecție au nevoie de o galerie care să le adăpostească și să le aducă în atenția publicului.

Astfel s-a născut Melth Gallery, locul în care expunem colecțiile high-end ale unor branduri de renume într-o experiență unică a designului de lux. Gândit drept un flagship store și cu un design atemporal semnat de Cosmin Todor, Melth Gallery este în sine o expresie a artei și luxului, care inspiră și farmecă prin linii, culori, finisaje și stil. Piesele exclusiviste expuse aici cuceresc prin rafinament, eleganță și versatilitate, putând fi combinate astfel încât să creeze compoziții inedite și extrem de personale.

Te invităm să vizitezi Melth Gallery și să-ți alegi obiectele care-ți oglindesc în mod remarcabil stilul.

Iar dacă deciziile vor fi greu de luat, suntem aici să te ajutăm și să ne îngrijim ca, la sfârșit, camera de baie să te reprezinte întru totul.

Pentru că nu e doar o simplă baie. Ești tu.